Politika zasebnosti

Splošno

Maja Dodič, fotografske storitve, s.p. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, skrbno varovala z najvišjo stopnjo zasebnosti v skladu z veljavno zakonodajo. Namen politike zasebnosti je, da vas seznanim s tem, kako vaše podatke zbiram, za katere namene bom pridobljene osebne podatke uporabljala ter kakšne so vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki, ki jih hranim o vas.

Zavezujem se, da bom po svojih najboljših možnih močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev moje spletnih strani . Ne bom jih posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Maja Dodič, fotografske storitve, s. p., Zabočevo 4, 1353 Borovnica, telefon: 040 482 000, spletna stran: https://maja.dodic.si; elektronski naslov: infomaja@dodic.si.

Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki so informacije, ki vas neposredno ali posredno določajo kot posameznika, pri čemer »posredno« pomeni v kombinaciji z drugimi informacijami, npr. z vašim imenom, poštnim naslovom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko, identifikacijsko številko, podatki o lokaciji ali drugimi identifikatorji.

Katere osebne podatke zbiram?

Če ste obiskovalec moje spletne strani https://maja.dodic.si, o vas zbiram podatke z uporabo piškotkov in druge osebne podatke, ki jih potrebujem, da vam lahko odgovorim na vaše vprašanje, ki ste mi ga zastavili ali izstavim račun. Ti osebni podatki so:

 • ime in priimek;
 • kontaktni e-poštni naslov;
 • kontaktni telefon;
 • podatke za izdajo računa (ime in priimek udeleženca ter kontakte osebe, naslov in poštna številka ter davčna številka pravne osebe);
 • informacije, ki mi jih posredujete o drugih osebah – starost in imena vaših otrok (informacije, ki jih potrebujem za opravljanje storitve)
 • informacije zbrane samodejno na spletu - zbiram lahko podatke o vaših interakcijah z mano, vključno z vašim IP naslovom, zgodovino brskanja, medtem ko ste na moji spletni strani. Vsebino zbiram s pomočjo tehnik analitike, kot so piškotki ali podobne tehnologije za analiziranje trendov, upravljanje spletne strani, spremljanje uporabnikovih gibanj po spletnem mestu in zbiranje demografskih podatkov o uporabniški bazi kot celoti. Nimam dostopa do nastavitev naprave in jih ne morem nadzirati.

Namen obdelave podatkov in vrste osebnih podatkov

Osebne podatke za namen obdelave in uporabe zbiram v primeru, če se kot uporabnik moje spletne strani prostovoljno odločite, da mi boste posredovali takšne podatke, ali mi zato dajete soglasje. V takšnih primerih se strinjate s predmetnimi pogoji uporabe. Vsi osebni podatki, ki mi jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bom predhodno kontaktirala in zaprosila za vaše soglasje.

Ob vsakem obisku moje spletne strani se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatki se obdelujejo z namenom vodenja statistike obiskov na moji spletni strani. Maja Dodič, s. p. bom podatke, ki jih pridobim na spletni strani https://maja.dodic.si uporabljala izključno za naslednje namene:

 • Za komuniciranje (elektronsko ali po telefonu) s prijavljenimi udeleženci ter kontaktnimi osebami v zvezi s povpraševanjem. Vsi zbrani podatki ob prijavi (na spletni strani, preko elektronske pošte ali po telefonu), se zbirajo z namenom opravljanja osnovne dejavnosti podjetja Maja Dodič s. p., za odgovor na vaše povpraševanje. Ti osebni podatki so: Ime in priimek, telefonska številka in e-poštni naslov.
 • V  kolikor se odločite za rezervacijo mojih storitev na domu, ali želite, da vam svoje produkte pošljem po pošti, bom potrebovala tudi vaš domači naslov.

Uporabniki podatkov

Vsi podatki, zbrani na podlagi zgoraj navedene pravne podlage, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in ne bodo posredovani tretjim osebam.

V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebnih podatki razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:

 • ponudnikom poštnih storitev.

Maja Dodič, s. p. se zavezujem, da vaših osebnih podatkov ne prodajam, dajem v najem ali trgujem z njimi.

Obdobje hrambe

Obdobje hrambe podatkov je za čas delovanja podjetja oz. do preklica, v kolikor uporabnik to zahteva in se zgoraj omenjeni podatki izbrišejo iz našega sistema. Izbris osebnih podatkov lahko kadarkoli zahtevate tako, da mi pošljete sporočilo na e-pošto: infomaja@dodic.si

 Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov vam Maja Dodič s. p. zagotavljam naslednje pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov:

 • dostopate do svojih osebnih podatkov,
 • posodobite oz. popravite svoje osebne podatke,
 • zahtevate izbris svojih osebnih podatkov, ki jih hranim,
 • zahtevate, da preneham uporabljati vaše podatke oz. omejite njihovo obdelavo,
 • ugovarjate obdelavi osebnih podatkov,

Če želite storiti karkoli od zgoraj navedena, me o tem obvestite preko elektronske pošte infomaja@dodic.si.

Piškotki

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Sprememba politike zasebnosti

Pridržujem si pravico, da predmetno Politiko zasebnosti po lastni presoji in po potrebi kadarkoli spremenim in prilagodim dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosim, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

Stik

Na vprašanja o zaupnosti vaših podatkov, načinu zbiranja in obdelave podatkov ali na vaše zahteve za uveljavljanje pravic v zvezi z vašimi podatki, me prosim pokličite ali mi pišite.

Telefonska številka: 040 482 000
Elektronski naslov: infomaja@dodic.si

Zabočevo, 02. 03. 2023

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. sklep online pravi:
  Vaš komentar čaka na moderacijo. To je predogled. Komentar bo viden po potrditvi.
  Wow, amazing blog format! How long have you been blogging for? you make blogging glance easy. The overall look of your website is fantastic, as neatly as the content! You can see similar: dobry sklep and here sklep online
ADD A COMMENT

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja