Pozdravljeni v škratkovi Hišici, kjer bomo skupaj odkrivali božične skrivnosti!

v

v

Lokacija

Zabočevo 4, Borovnica

Božično jutro v Škratkovi hišici

Dragi prijateji,

Vabim vas, da se nam pridružite na posebnem doživetju v Škratkovi čarobni hišici, kjer se bomo skupaj prebudili v čudovito Božično jutro!

Potek doživetja:

Mini

Škratkovo doživetje

  • 60 minutno druženje z Božičkom in Škratkom Fotografkom
  • doživetje v Škratkovi hišici, po programu
  • druženje z Božičkom
  • 30 fotografij po vaši izbiri (možnost dokupa dodatnih fotografij),
  • posebno, Božičkovo priznanje
  • Božičkovo presečenje

cENA V NOVEMBRU

cENA V NOVEMBRU

** Priporočam družinam z dojenčki

** Priporočam družinam, katerih otroci se bojijo Božička

cENA V DECEMBRU

CENA V DECEMBRU

- vsaka dodatna izbrana fotografija: 10 EUR

- dokup celotne galerije: 125 EUR

doplačila:

Rezerviraj svoj termin

pONUDBO SI LAHKO OGLEDATE V HIŠKI

Terminski načrt - november

Terminski načrt - december

Vprašanja &

odgovori

Preden se odpravite na čarobno potovanje v Škratkovo hiško, poskrbite, da ta dan mine brez stresa in hitenja. Priporočam, da si vse, kar potrebujete za obisk, pripravite že kakšen dan prej. Tako bomo lahko popolnoma uživali v vsakem trenutku, ki nam ga bo ponudil ta poseben dan.

Otrokom lahko razložite, da boste skupaj obiskali Škratkovo hiško, kjer se obeta zelo zabavno doživetje. Prav tako lahko povabite otroke, da s seboj prinesejo pismo za Božička, ki ga bodo kasneje odprli skupaj z njim ali ga oddali v Božičkov poštni nabiralnik. To bo poseben trenutek, ko bodo lahko izrazili svoje želje.

Med obiskom vas bodo Škratki vodili skozi različne naloge, ki bodo napolnili trenutke s smehom in veseljem. Ne skrbite, vse bo potekalo na popolnoma sproščen način, morda sploh ne boste opazili, da se poleg tudi fotografirate.

Hiška je majhna in primerna za manjše število ljudi. Hiško na enkrat lahko obišče samo ena družina.

Vaši hišni ljubljenčki bodo počakali zunaj, pripeti na vrvico. Izjema so majhni, čisti kužki, ki jih lahko držite v naročju ves čas obiska.

V Škratkovi hišici bodo gotovo tudi kakšne sladkarije (bomboni, piškoti, itd.). Prosim, sporočite mi, če ima vaš otrok kakršnokoli alergijo, povezano s hrano.

Lepo vas prosim, da prihajate točno. Za vas imam rezerviran točno določen čas, ki žal ni prilagodljiv. Če ste izbrali paket Mini je hiška za vas rezervirana (glede na vaš termin) točno oz. največ 30 min. Za ostala dva paketa pa 60 min.

Doživetje poteka v hišici (ogrevan prostor) in v njeni okolici. V primeru dežja, močnega sneženja (ali v primeru drugih zunanjih okoliščinah, na katere ne morem vplivati in močno ovirajo potek dogodka) dogodek poteka samo v hišici.

Prosim za razumevanje.

Priporočam oblačila v bež, krem, rjavih, božično zelenih in rdečih odtenkih (brez napisov). Ker je hišica že sama po sebi bogata z detajli, priporočam enostavne kose oblačil, brez potiska in brez različnih vzorcev. Naj bo manj - več. Predlagam udobna oblačila, v katerih se boste dobro počutili in se zlahka sprostili (jeans, pletenine, srajčke, oblekice). Ne priporočam pižam ali trenirk. V hiški smo bosi oz. v nogavičkah ali v copatkih, ki jih lahko prinesete s seboj.

Ker je obisk hišice doživetje, se prosim oblecite že doma. Tako bo obisk bolj sproščen. Če se v hišici otroci kako umažejo - ne skrbite! To je del pristnega otroštva in doživetja - tudi to naj se opazi na fotografijah. Naj bo na prvem mestu zabava, skrbi pustite doma 🙂

Hišica se nahaja v naravi, v Zabočevem. Opazite jo lahko že od daleč, ko se vozite proti vasici (na desni strani vasi). Oblegajo jo gozdovi, travniki in potoček. Naš naslov je Zabočevo 4, Borovnica. Avto parkirate kar pred hišo s to hišno številko, kakšne 100 m naprej po potki (mimo hleva in vrta) pa stoji lesena hiška. Do tja se odpravite peš.

Če zbolite ali se znajdete v situaciji, kjer že vnaprej veste, da ne boste mogli prispeti na rezervirani termin, vas prosim, da me obvestite čim prej, oz. najkasneje 3 dni pred potrjenim datumom vašega obiska. V takšnem primeru vam bom lahko povrnila znesek, ki ste ga plačali za rezervacijo termina.

Prav tako se lahko dogovorimo za možnost prestavitve termina na drug datum, če je to izvedljivo in če je to v vašem interesu. Tudi za to velja pravilo, da nas obvestite najkasneje 3 dni pred potrjenim datumom vašega prvotnega obiska.

Na ta način želim zagotoviti, da se stranke ne znajdejo v nepotrebnih finančnih težavah zaradi nepredvidenih okoliščin, kot je bolezen, hkrati pa želim omogočiti prilagodljivost v primeru spremembe datuma obiska.