Politika o piškotkih

Z uporabo storitev na moji spletni strani https://maja.dodic.si, se strinjate z uporabo piškotkov.

  • Kaj so Piškotki?

Piškotek je mala tekstovna datoteka, ki jo spletna stran, ki si jo ogledujete, prenese na vaš računalnik ali drugo napravo, s katero brskate po spletu (telefon, tablico). Za uporabnike so zelo koristni, saj vsebujejo informacije, ki pripomorejo k boljšemu delovanju spletne strani. Piškotki ne zbirajo vaših osebnih informacij in ne omogočajo nikakršne identifikacije uporabnika spletne strani. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

  • Kako uporabljamo piškotke?

Ko uporabljate mojo spletno stran, se lahko v vaš spletni brskalnik dostavi več datotek piškotkov. Piškotke uporabljamo za naslednje namene:

IME PIŠKOTKAKDAJ POTEČEOPIS
wordpress_ceOb zaključku seje 
wordpress_logged_in_x xOb zaključku sejeWordPress nastavi ta piškotek, ko se pomaknete na stran za prijavo. Piškotek se uporablja za preverjanje, ali je vaš spletni brskalnik nastavljen tako, da dovoli ali zavrne piškotke.
wordpress_test_cookieOb zaključku sejeWordPress nastavi ta piškotek, ko se pomaknete na stran za prijavo. Piškotek se uporablja za preverjanje, ali je vaš spletni brskalnik nastavljen tako, da dovoli ali zavrne piškotke.
wp-settings-1, wp- settings-time-1letoWordPress uporablja ta piškotek za prilagajanje vašega pogleda skrbniškega vmesnika in po možnosti tudi glavnega vmesnika spletnega mesta.
  • Kako upravljamo piškotke?

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

Piškotke lahko odstranite iz računalnika, tako da odprete zgodovino brskalnika in počistite vse piškotke. Če uporabljate brskalnik Chrome, to lahko storite tako:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sl

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.