PreIZKUSITE KOŠČEK MOJE PONUDBE.

Storitev, kot je fotografiranje se ne razlikuje le po ceni. Razlikuje se po celotni izkušnji, ki jo doživite. Prične se že pri predstavitvi, prvem vtisu, karakterju fotografa / fotografinje, načinu poteka njegovega / njenega dela (izkušnja na fotografiranju, izkušnja po fotografiranju) ter seveda po končnemu izdelku - fotografijah.

Kako izbrati med tolikšno ponudbo?

DEGUSTIRAJTE

FOTOGRAFIRANJE V NASADU BOROVNIC

- do 30 min fotografiranja

- 10 profesionalno urejenih fotografij po vaši izbiri

- posvet pred fotografiranjem

- dodatki pri fotografiranju

100 eur

PIŠITE MI

* Dodatne fotografije lahko vedno tudi dokupite. Cena vsake dodatne fotografije je 10 Eur, dokup celotne galerije pa 100 Eur.

Trenutno ni na voljo

Zgodbe iz hiške

PIŠITE MI

DEGUSTACIJA - E Ž (Á)

Pokušina je namenjena strankam, ki me še ne poznate, ali tistim, ki me že dolgo spremljate pa še niste izbrali dovolj poguma, da bi me obiskali. Sedaj imate priložnost, da poiskusite majhen košček moje ponudbe!

Ugotavljanje kakovosti storitve, v manjšem obsegu z namenov seznaniti se z njeno izkušnjo. Z drugo besedo pokušina.

Kako poteka?

Degustacija je edinstvena priložnost za pokušino mojih storitev. Poteka 1x ali 2x na leto, samo v določenem terminu in ima omejeno število mest. Lahko bi ji rekli tudi mini fotografiranje. Za vas bo pripravljen poseben kotiček, kjer bomo sproščeno ustvarjali vaše spomine. Imeli bomo ravno dovolj časa, da nastane nekaj povsem spontanih in pristnih trenutkov, pa tudi za kakšno skupno. Ravno prav za pokušino!

Termini

Petek, 20. oktober 2023

16.20 / 17.00

Sobota, 21. oktober 2023

16.20 / 17.00

Nedelja, 22. oktober 2023

16.20 / 17.00

Nasad Borovnic, na barju, Borovnica

Si želite imeti nekaj lepih družinskih fotografij?

01

Gotovo imate na telefonu polno galerijo vaših otrok, družinskih selfijev,... Če vam to vseeno ni dovolj in bi si želeli nekaj lepih in pristnih družinskih fotografij, na katerih si boste zares všeč, imate sedaj super priložnost! Pokušina traja samo pol ure in je tudi pol ceneje! Čas vam bo hitro minil, otroci se bodo zaigrali, celo očka se ne bo pritoževal 😉

Se še nikoli niste fotografirali in vas je strah izkušnje?

02

Brez skrbi, zato je tu pokušina! Fotografiranje poteka tako zelo sproščeno, da mogoče sploh ne boste opazili, da vas fotografiram. Nič vam ni potrebno znati, nič ne potrebujete s seboj. Za vse poskrbim jaz, ulovim vas takrat, ko ste najbolj sproščeni in v najlepši luči.

Niste prepričani, če bi se odločili za storitev pri meni?

03

Naj vam pomagam. So vam všeč moje fotografije? Vam je všeč moj način fotografiranja? Menite, da bi se hitro ujeli? Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, vendar še vedno niste čisto prepričani, potem je pokušina namenjena prav vam!

Splošni pogoji poslovanja

bI PREIZKUSILI KOŠČEK MOJE PONUDBE?

UJEMIMO SREČO. ZA VEDNO.