PreIZKUSITE KOŠČEK MOJE PONUDBE.

Storitev, kot je fotografiranje se ne razlikuje le po ceni. Razlikuje se po celotni izkušnji, ki jo doživite. Prične se že pri predstavitvi, prvem vtisu, karakterju fotografa / fotografinje, načinu poteka njegovega / njenega dela (izkušnja na fotografiranju, izkušnja po fotografiranju) ter seveda po končnemu izdelku - fotografijah.

Kako izbrati med tolikšno ponudbo?

DEGUSTIRAJTE

Si želite imeti nekaj lepih družinskih fotografij?

01

Gotovo imate na telefonu polno galerijo vaših otrok, družinskih selfijev,... Če vam to vseeno ni dovolj in bi si želeli nekaj lepih in pristnih družinskih fotografij, na katerih si boste zares všeč, imate sedaj super priložnost! Pokušina traja samo pol ure in je tudi pol ceneje! Čas vam bo hitro minil, otroci se bodo zaigrali, celo očka se ne bo pritoževal 😉

Se še nikoli niste fotografirali in vas je strah izkušnje?

02

Brez skrbi, zato je tu pokušina! Fotografiranje poteka tako zelo sproščeno, da mogoče sploh ne boste opazili, da vas fotografiram. Nič vam ni potrebno znati, nič ne potrebujete s seboj. Za vse poskrbim jaz, ulovim vas takrat, ko ste najbolj sproščeni in v najlepši luči.

Niste prepričani, če bi se odločili za storitev pri meni?

03

Naj vam pomagam. So vam všeč moje fotografije? Vam je všeč moj način fotografiranja? Menite, da bi se hitro ujeli? Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, vendar še vedno niste čisto prepričani, potem je pokušina namenjena prav vam!

DEGUSTACIJA - E Ž (Á)

Pokušina je namenjena strankam, ki me še ne poznate, ali tistim, ki me že dolgo spremljate pa še niste izbrali dovolj poguma, da bi me obiskali. Sedaj imate priložnost, da poiskusite majhen košček moje ponudbe!

Ugotavljanje kakovosti storitve, v manjšem obsegu z namenov seznaniti se z njeno izkušnjo. Z drugo besedo pokušina.

Trenutno na voljo:

Cvetlična hišica

- 10 urejenih fotografij po vaši izbiri (lifestyle)

- Do 45 min zabavnega in sproščenega fotografiranja

- Zasebna, spletna galerija

- Posajeno mikrozelenje

- Vaš izdelek

- 30 urejenih fotografij po vaši izbiri

- Do 90 min zabavnega in sproščenega fotografiranja

- Zasebna, spletna galerija

- Posajeno mikrozelenje

- Vaš izdelek

150 EUR

190 EUR

* Dodatne fotografije lahko vedno tudi dokupite. Cena vsake dodatne fotografije je 10 Eur, dokup celotne galerije pa 150 Eur.

Cvetlična hišica

Kako poteka fotografiranje?

Naj bo obisk hišice posebno doživetje.

Po sajenju bodo otroci lahko tudi kaj naslikali, se poigrali, si privoščili kakšen piškotek,...

Ko pa boste že dovolj domači in sproščeni pa bomo ustvarili še kakšen skupen in posamični portret.

Moj plan je, da je za vas to popolnoma nestresen dogodek oz. prav nasprotno! Potrebujete samo dobro voljo in prav nič drugega.

Cvetlična hišica bo odprta le do poletja, zato le izkoristite to posebno, malce drugačno doživetje. Pozimi pa se cvetlična hišica zopet preobrazi v božično.

Veselim se, da vas spoznam. Se vidimo!

Ta dan si vzemite na off, saj vas čaka izlet v Zabočevo. Hišica vas bo prav gotovo prevzela. Če boste imeli dovolj časa, si po končanem doživetju privoščite še krajši sprehod po potki naprej od hiške.

V hišici pa bo prav luštno. Najprej bomo posadili mikrozelenje. Vse o mikrozelenju si lahko preberete tukaj: https://www.mikrozelenje.si/blog/

Zakaj sadimo na fotografiranju? Ker lahko 🙂 Ker vas na tak način sprostim, da ne razmišljate o fotografiranju, ker na tak način zaposlim otroke, ker se tako naravno pokažejo vaše vezi, vaši spontani odzivi, ponosni obrazki otrok, srečni starši,...

Zakaj sadimo prav mikrozelenje in ne česa drugega? Ker je tudi mikrozelenje nekaj posebnega.

Ni pomembno samo, da nekaj počnemo. Pomembno je, da se imamo pri tem lepo, da uživamo, da ni pretežko, da se česa novega navadimo in da imamo na to krasne spomine. Čez nekaj dni, ko bo zelenje zrastlo bomo tako imeli novo doživetje, fotografije in spomini pa nam bodo ostali večno.

Termini

Januar, februar, marec 2024

Sobota, 2. 3. ob 12.00, 13.00 in 14.00

med tednom

kadarkoli med 12.00 in 15.00

Hiška, Zabočevo 4, Borovnica

Fotografije sestavljajo

Moje poslanstvo

Na fotografijah lovim spontanost in pristnost, smeh, veselje in ljubezen.

Zgodbo

Ujemimo srečo.

Sproščeno

In pristno

Za vedno.

Kako poteka?

Degustacija je edinstvena priložnost za pokušino mojih storitev. Poteka 1x ali 2x na leto, samo v določenem terminu in ima omejeno število mest. Lahko bi ji rekli tudi mini fotografiranje. Za vas bo pripravljen poseben kotiček, kjer bomo sproščeno ustvarjali vaše spomine. Imeli bomo ravno dovolj časa, da nastane nekaj povsem spontanih in pristnih trenutkov, pa tudi za kakšno skupno. Ravno prav za pokušino!

Splošni pogoji poslovanja

bI PREIZKUSILI KOŠČEK MOJE PONUDBE?

UJEMIMO SREČO. ZA VEDNO.