Dogodek je potekel

Božično fotografiranje 2022

Minilo je leto dni in spet se bom za kratek čas oglasil v moji počitniški hiški v Zabočevem. Škratki so pripravili čudovit kotiček, kjer že diši po piškotkih in pravem domačem čaju! Mmm, že sedaj se mi cedijo sline, ko pomislim.

Kot veste, smo ta čas na Severnemu tečaju zelo pridni. Gospa Božičkova pridno peče piškote, jelenčki vadijo hitrostno letenje, škratki pa so že pripravili svoja orodja in pripomočke. Poznaš škratkovo delo? Ho, ho, ho! Škratki so moji pridni pomočniki. Vsak od njih ima svoj poseben talent. Nekateri zelo lepo rišejo, strižejo, oblikujejo, spet drugi obvladajo barvanje in sestavljanje. Škratek Fotografek skrbi za krasne spomine, katere vsako lepo skupaj pogledamo ob skodelici vroče čokolade. Ho, ho, ho! Kako se nasmejimo vsakič, ko vidimo Rudolfa z rdečim noskom, pa Škratka Nerodneža, ki se vsako leto zaleti v kup plišastih medvedkov, ho, ho, ho! Našemu Škratku Fotografku prav nič ne zbeži, vse uspe pofotografirati.

Letos je v hiški še posebej zabavno, saj škratki pridno vadijo zavijanje daril. Bi se preizkusil tudi ti? Lahko povabiš tudi svojo družino in se skupaj preizkusite kot škratki za en dan.

Če želiš, mi lahko prineseš tudi svojo pismo in zaupaš tvoje želje. Skupaj bova pogledala seznam pridnih otrok, videl boš nešteto pisem, ki so mi jih poslali otroci iz vsega sveta. Pokazal ti bom tudi moj avto. Ho, ho, ho! Gotovo nisi mislil, da sem pripotoval s sanmi, sedaj, ko še ni snega?

Pridi in se podruži z menoj, zaupaj mi svoje želje, povej mi vse o sebi! Tvojo željo bomo vzeli zelo resno in skupaj s škratki se bomo potrudili, da te na Božični večer pod smrekico pričakajo zelo lepo zavita darila. Pssst, pa tudi fotografije boš dobil, zato se ne pozabi smejati!

Tvoj Božiček

 

Recent events

    Leave a comment

Previous event Čajanka v hiški
Cost
Od 150 € dalje
When
November 27, 2022 12:11
November 27, 2022 00:00