Dogodek je potekel

Božički 2020

Ho, ho, ho! Ste bili letos kaj pridni? Seveda ste bili, vsi smo bili! Leto 2020 je bilo za vse nas prav posebno leto in gotovo nam bo ostalo v spominu. Veliko časa smo preživeli z družino, naučili smo se marsikaj novega. Najpomembnejši dodatek je postala maska, najpomembnejša želja pa zdravje. Bili pa so tudi težki časi in  marsikatero delo je obstalo. In ne boste verjeli, zagozdilo se je tudi na Severnem polu. Zato je Božiček postavil svojo podružnico v Zabočevem in vanjo vselil Škratka fotografka. Mu boste priskočili na pomoč?

Otroci bodo to leto lahko izdelovali igrače in raziskovali Božičkovo delavnico. S seboj lahko prinesejo tudi svoje pismo Božičku. Zunaj, ob Krčmi si boste vsi skupaj lahko privoščili kakšen piškotek ali mandarino, ter se pogreli ob čaju.

Škratek fotografek bo izjemno vesel vaše družbe in komaj čaka, da vas ujame v svoj objektiv. Letos imamo za fotografiranje še več prostora in več različnih kotičkov. Notri in zunaj.

Glede garderobe priporočam sproščena oblačila v bež, rdečih, ali temno zelenih odtenkih.

Da si vse skupaj lahko lažje predstavljate, prilagam tudi link do galerije: https://maja.dodic.si/portfolio-client/bozicki-2020/.

Na voljo bodo 3 paketi:

📸 Mini paket vsebuje 10 fotografij v elektronski obliki, 30 min fotografiranja, po ceni: 60 €.

📸 Srednji paket, fotografiranje na lifestyle način, paket doživetja, vsebuje 40 fotografij + darilo. Tu se boste lahko preizkusili kot Škratkovi pomočniki, pri izdelovanju igrač. Škratek vas bo mogoče malce spominjal name, vendar naj vas to nič ne bega 😉 Skupaj se bomo sladkali s piškotki, mandarinami in toplimi napitki.
Obljubim vam zelo sproščeno in malce drugačno fotografiranje (tudi za tiste, ki se ne fotografirate tako zelo radi). Trajanje: 1 ura. Cena: 100 €.

📸 Maksi paket pa bo vseboval vse zgoraj našteto, 5 fotografij v fizični obliki in 5 različnih ali enakih magnetkov + darilo. Trajanje: 1 ura. Cena: 130 €.

Fotografiranje bo tudi letos potekalo v pravljični leseni hišici v naravi, v Zabočevem 4 (okolica Borovnice) in bo nekaj prav posebnega.  Če bo možno (glede na vladne ukrepe) bomo s fotografiranji pričeli v soboto, 14.11. in končali v nedeljo, 13.12. Če bo potrebno, bomo tudi malce podaljšali. Letos žal nič ne moremo zagotovo planirati 🙂 Obljubim pa vam, da boste svoje fotografije ali izdelke vsi prejeli do božičnih praznikov.

Sedaj pa hitro rezervirajte svoj termin 🙂 Jaz in Škratek se že zelo veseliva! 🎁

    Leave a comment

When
November 14, 2020 00:00
December 13, 2020 00:00